Exposeren

Deelnemen aan RapidPro 2020 betekent dat u uw innovaties, producten en merk presenteert aan een zeer gericht publiek, namelijk: engineers, productontwikkelaars, R&D managers/medewerkers, ontwerpers en inkopers met een hoge interesse in productontwikkeling, prototyping, additive & rapid manufacturing en maatwerk, on demand & flexibel produceren.

Als exposant heeft u de keuze uit een ruim aanbod aan stand- en presentatiemogelijkheden. Ook zijn er nog verscheidene extra mogelijkheden voor mediacampagnes en profilering, het verzorgen van een lezing of productplaatsing op demopleinen of de hall of fame. Bekijk de beschikbare stands op de plattegrond

Download brochure

Download de factsheet

Ja, ik heb interesse in exposeren. Neem contact met mij op

RapidPro deelnemen

Waarschuwing aan exposanten

Regelmatig ontvangen wij signalen via onze exposanten over internationale “uitgevers” die met door hen toegezonden formulieren de suggestie wekken dat zij iets te maken hebben met een beurs waar u aan deel neemt of heeft deelgenomen. Dit zijn onder andere de volgende “uitgevers”:

  • Expo-Guide
  • Fair Expo
  • Fair Guide
  • Event Fair
  • International Fairs Directory

Voor de volledigheid informeren wij u dat er géén enkele sprake is van samenwerking tussen Mikrocentrum en de eerder genoemde organisaties. Wees dus alert en teken niets want deze documenten blijken een ongewenst meerjarig contract te zijn. Bij vragen kunt u contact opnemen met Mikrocentrum, Hans Houdijk +31 40 296 99 22.