Exposeren

De 11e editie van RapidPro presenteert in 2021 het complete Digitale Productie ecosysteem voor de technische maakindustrie. Dit biedt nieuwe mogelijkheden om uw bedrijf te presenteren aan o.a. engineers, R&D managers / medewerkers, ontwerpers en Inkopers. Zo is de beursvloer ingedeeld in thematische secties:

 • 3D-Design, 3D-Simulation, 3D-Scanning, 3D-Software, Analysis, Measurement & Validation
 • Service providers: 3D printing, CNC Milling, Rapid Prototyping, (low volume) Series Production, Modelling
 • (AM) Hardware and equipment manufacturers & distributors
 • Post production, post processing & materials
 • Walk of Fame: Area of Innovation (start-ups + new product introductions)

We bieden exposanten een plek binnen het thema dat het beste past en gaan graag het gesprek aan over de mogelijkheden. Ook zijn er nog verscheidene extra mogelijkheden voor mediacampagnes en profilering, het verzorgen van een lezing of productplaatsing op demopleinen of Walk of Fame. Meer weten over de mogelijkheden voor uw bedrijf? 

Download de exposantenflyer

In verband met de huidige corona situatie hanteren we voor de komende editie een speciale coulance annuleringsregeling. Bekijk hier de regeling.

Lezingen RapidPro

De mogelijkheid uw kennis te delen in het lezingenprogramma

Als exposant heeft u de mogelijkheid uw kennis te delen in het lezingenprogramma. Het lezingenprogramma biedt deze editie ook speciale thematracks, waar u als exposant op aan kunt sluiten. Binnen het lezingenprogramma is ook ruimte voor samenwerking. RapidPro is bij uitstek geschikt om side-events en workshops te organiseren.

Heeft u interesse om een lezing te verzorgen als exposant? Neem contact op met de organisatie. We kijken graag samen met u naar de mogelijkheden. Lezingen worden altijd beoordeeld door de programmacommissie.

De standmogelijkheden: reserveer direct uw plaats op de beursvloer

Als exposant heeft u de keuze uit verschillende standafmetingen, namelijk: 3x2, 3x3, 4x3, 5x3, 6x3 of vrije standbouw vanaf 18m2. Hierbij is een uitgebreid servicepakket inbegrepen. Denk aan o.a.: standmeubels, stroom, catering en diverse communicatie middelen. Wij ontzorgen u dus graag! In de exposantenflyer vindt u het complete overzicht van het servicepakket. Op de beursvloer zijn er naast uw stand ook andere mogelijkheden om uw bedrijf te profileren. Daarnaast zijn er nog verscheidene extra mogelijkheden voor mediacampagnes en het delen van vakinhoudelijke content via deze website en de social media kanalen van RapidPro. 

Bekijk de plattegrond en reserveer direct uw stand

RapidPro 2019 exposant

Ja, ik heb interesse in exposeren. Neem contact met mij op

RapidPro deelnemen

Waarschuwing aan exposanten: malafide uitgevers en misbruik rondom Coronavirus situatie

Regelmatig ontvangen wij signalen via onze exposanten over internationale “uitgevers” die met door hen toegezonden formulieren de suggestie wekken dat zij iets te maken hebben met een beurs waar u aan deel neemt of heeft deelgenomen. Dit geldt ook voor partijen die gebruik maken van de huidige situatie rondom het Coronavirus. Als organisatie vernemen we signalen dat partijen zich uitgeven als organisatie van RapidPro en op deze manier misbruik van u proberen te maken. Dit vindt zowel plaats via de telefoon als e-mail. Wij adviseren u ten alle tijden de bron te verifiëren. Wanneer u twijfelt, kunt u contact opnemen met Mikrocentrum.  

Een greep uit de “uitgevers”:

 • Event Fair
 • Expo-Guide
 • Fair Expo
 • Fair Guide
 • Fairs & Business
 • Inside Data View
 • International Fairs Directory
 • Technology Email List
 • Een steeds vernieuwende andere combinatie

Voor de volledigheid informeren wij u dat er géén enkele sprake is van samenwerking tussen Mikrocentrum en de eerder genoemde organisaties. Wees dus alert en teken niets want deze documenten blijken een ongewenst meerjarig contract te zijn. Bij vragen kunt u contact opnemen met Mikrocentrum, +31 40 296 99 22.