Sprekers rapid

De eerste sprekers van RapidPro 2019 zijn bekend!

Met nog 5 maanden te gaan tot RapidPro, mogen we de eerste twee sprekers aan u voorstellen: Berry Hendriks van CyBe en Güngör Kara van EOS GmbH! In deze blog ontdekt u wat deze twee experts in hun lezingen gaan vertellen.

Redefining construction by enabling 3D concrete printing

Berry Henkdriks

In zijn lezing vertelt Berry Hendriks, CEO van Cybe, over de inzet van hardware, zoals 3D-beton printers, en software om complexe bouwprocessen te vereenvoudigen. Als technologiebedrijf voor de bouwsector werkt CyBe aan een herdefiniëring van de traditionele benaderingen in de bouw. Dit gebeurt door ingrijpende automatisering en digitalisering.  Hierbij zet CyBe onder andere 3D-betonprinters en parametrische design tools in. Het doel is o.a.om de bouw-industrie te begeleiden door middel van onderwijs, certificering en business development.

3 critical success factors for the future: intelligent and/or 3D-printed parts and a digitally connected production network

gungor kara

Als expert op het gebied van 3D-printing, innovatie en operational excellence leidt Güngör Kara, Chief Digital Officer bij EOS GmbH, de activiteiten op het gebied van digitalisering, additive manufacturing en industry 4.0. In zijn lezing vertelt Kara over de fundamentele verandering die plaatsvindt binnen de industriële productie. Om hier op in te spelen is het van belang 3 ‘critical success factors’ toe te passen: “intelligent parts” die zo efficiënt mogelijk geproduceerd worden, waarbij additive- en digital manufacturing een belangrijke rol speelt. 

Benieuwd naar deze verhalen en de experts ontmoeten?

Kom dan op 13 en 14 maart 2019 naar RapidPro! Keynote sprekers, neutrale consultants (Ask-a-Pro) en exposanten staan voor u klaar om alle vragen rondom AM, 3D product design, prototyping, 3D engineering, validatie, materialen, 3D scannen, digital fabrication, prototyping etc. te beantwoorden. De ontwikkelingen op deze gebieden gaan razendsnel, dus de oplossingen van vandaag, zijn de vragen van morgen.

Registreer gratis uw bezoek