Opleidingen

Gezien de snelheid van technische en organisatorische veranderingen is het belangrijk dat medewerkers hun kennis en kunde op peil houden. Mikrocentrum biedt een uitgebreid programma van praktijkgerichte cursussen. Hieronder vindt u een overzicht van de cursussen gerelateerd aan RapidPro.

3D printen bedrijfsanalyse

De workshop bedrijfsanalyse maakt u bewust van de mogelijkheden van 3D printen binnen uw huidige productportfolio. Bekijk de workshop en vraag direct aan!

3D printen in de praktijk

Maak in de cursus 3D printen in de praktijk kennis met de verschillende technieken ontwerpregels toepassing en leer business cases maken. Bekijk de cursus!

3D-meettechniek

In de cursus 3D-meettechniek leert u op gestructureerde wijze 3D-meetopdrachten uit te voeren en een 3D meetmachine efficiënt te beheren. Bekijk de cursus!

3D-scanning

In de cursus 3D-scanning leert u alles over 3D-scannen de transfer naar CAD en toepassing bij reversed engineering of kwaliteitscontrole. Bekijk de cursus!

Additive Manufacturing lab experience

De cursus Additive Manufacturing lab experience biedt u verregaande inzichten in de productieomgeving van Additive Manufacturing. Bekijk de cursus!

Additive Manufacturing state of the art

Maak in deze Additive Manufacturing cursus kennis met de nieuwste AM technologieën toepassingen en ontwikkelingen. Bekijk de cursus!

Basiskennis kunststoffen en verwerkingstechnologie

Wat kunt u met kunststoffen? En wat juist niet? Ontdek het tijdens de basiscursus kunststoffen en verwerkingstechnologie. Bekijk de cursus en schrijf u in!